NEN3140-keuringen

Een NEN3140-keuring voor uw elektrische installaties

Elektra Service Thissen is gecertificeerd om elektrische installaties te inspecteren en te keuren. We behaalden immers het NEN1010- en NEN3140-certificaat. Daardoor zijn we bevoegd om machines en elektrisch handgereedschap na te kijken. Die controle bestaat uit een visuele inspectie, metingen en beproevingen. Enkele tests die we uitvoeren, zijn:

Goed om te weten, is dat een NEN3140-keuring van een bedrijfsinstallatie tussen de twee en vijf jaar dient plaats te vinden. Om de veiligheid van uw werkplek na te gaan, komt ons VCA VOL-certificaat dan weer goed van pas.

Hulp nodig van een bekwame elektramonteur?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Keuring inclusief een inspectierapport

Na de NEN3140-keuring krijgt u van ons een uitgebreid rapport in drie delen. Het eerste deel beschrijft alle elektrische installaties in uw onderneming. Het twee deel vat alle meetwaarden samen dat elk deel van de installaties bevat.

In het laatste deel zetten we onze bevindingen en de eventuele gebreken op een rij, net als aanbevelingen. Als uw installaties de keuring doorstaan hebben, ontvangt u eveneens een certificaat van goedkeuring in pdf-formaat.

Benieuwd naar het totale kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zitten graag met u rond de tafel om alle stappen te bespreken.

Elektra Service Thissen uit Goes is hét aanspreekpunt voor meterkasten, NEN3140-keuringen en aanpassingen aan elektra.